Nog een berichtje

Ik ben wat slordig de laatste tijd met m’n berichten hier maar de achtergrond is ergens best wel positief want ik ben druk met andere dingen. En op de een of andere manier heb ik een beter gevoel bij wat er nu gebeurt dan ik in lange tijd gehad heb.

En ook nu is het weer erg laat en ben ik wat moe en wil ik ook nog vroeg opstaan maar in tegenstelling tot mijn ‘meestal moeheid’ voel ik me nu veel gezonder moe want er zijn best wel veel dingen gebeurd vandaag, vooral goede gesprekken met business partners.

Dus ja, tijd om te stoppen, maar het lijkt toch echt ergens de goede kant op te gaan, ondanks dat het zich nog niet vertaald heeft in materiële dingen waar ik zo naar verlang. Gaat de kost dan toch echt voor de baat uit en is er echt een baat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *