Veel dingen

Er gebeurden veel dingen vandaag, ondanks dat mijn dag wat chaotisch, zeg maar heel chaotisch begon. Want ik bleef een beetje hangen in het installeren van een programma dat veel langer duurde dan m’n bedoeling was wat ervoor zorgde dat ik niet m’n gewone dingen kon doen omdat ik een administratief account gebruikte en niet m’n eigen. En dus kon ik m’n e-mail niet lezen en zo.

En ik kwam erachter dat ik m’n afspraak met de tandarts niet zo handig had gepland, want die knipte m’n dag zo’n beetje doormidden en wel op een heel onhandige manier.

Maar terugkijkend toch enorm veel gedaan waarbij de meeting van vanavond over DoctorsConnect wellicht het belangrijkste was. En die meeting was wat moeilijk voor mij want het voelde alsof anderen het voor het zeggen hadden en niet ik, maar misschien is dat nu net wat nodig is, misschien is dat nu net wat Master Mind betekent. En wat onder andere goed was was dat ik wat dingen uitsprak, mijn onvrede uitsprak over een aantal zaken, iets wat ik normaal volgens mij niet doe. Dus best wel een eerlijk en open gesprek.

En geen definitieve beslissingen nog, dus ik leer wel. Ik leer wat geduldiger te worden en dingen wat minder te forceren.

Dus ja, ik ben aan het leren. Goed zo, Guus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *