Goede doelen

En gisteren bedacht ik me dat ik misschien hetzelfde kan doen voor m’n zwager als wat één van de teamleden van Inspiration for Success doet voor Mossche. Ik realiseerde me eigenlijk pas sinds kort dat mijn zwager en z’n familie al geruime tijd in één klein kamertje wonen in het huis van m’n schoonmoeder. Dat kun je je dus niet voorstellen in Nederland, een gezin met vier(!) kinderen in één klein kamertje. En ze zijn al behoorlijk lang op zoek naar een huis maar kunnen op de een of andere manier niet het juiste huis vinden en/of de lening daarvoor niet rond krijgen.

En hoe langer ik erover nadenk is het gewoon te gek dat ze op deze manier moeten leven. M’n schoonzus komt uit een arm gezin en is naar mijn idee erg intelligent en erg succesvol. En m’n zwager is een erg lieve en zorgzame man die voor de kinderen zorgt. En te weten dat mijn schoonzus zelfs een inspiratiebron voor mij doet het me erg pijn dat ze op deze manier moet leven.

En salarissen zijn hier niet groot, dus vandaar dat ze er waarschijnlijk nog niet in geslaagd zijn om een geschikt huis met een geschikte lening te vinden. En helaas kan ik ze zelf op dit moment niet helpen, maar wellicht dat iemand die dit leest dat kan. Dus ja, als je wilt help Jennely en Carlo en de kinderen om een huis te kunnen kopen door bijvoorbeeld een lening ter beschikking te stellen.

Ik hoor graag van jullie want ik weet dat het op dit moment Jennely’s grootste droom is om een eigen huis te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *