Geven

Achtergrond “Op weg naar succes”

Deze site is het gevolg van een beslissing die gerelateerd was aan de situatie dat ik helemaal zonder geld zat. Ook nu nog (januari 2014) is mijn financiële situatie nog steeds erg instabiel.

Eén van mijn grootste wensen van dit moment is overigens een fatsoenlijke digitale camera om foto’s te kunnen maken voor deze site en voor voor de site Inspiration for Success. En met fatsoenlijk bedoel ik eigenlijk gewoon een ‘ouderwetse’ digitale camera die 3Mb foto’s kan maken.

Dus als je een oude camera hebt die je niet gebruikt dan zie ik die graag tegemoet. Mijn adres vind je op de pagina copyright, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon komen brengen en genieten van de fantastische locatie waar ik woon.

Anything internet

Waar je mij, en uiteraard anderen, het meest mee helpt is mij aanbevelen bij mensen die hulp nodig hebben met ‘anything internet‘. En dan denk ik meer aan helpen van klanten dan aan het helpen van mezelf, want ik denk dat ik gewoon goed ben in de dingen die ik doe, en ik doe het nog steeds voor voor Nederland bijzonder aantrekkelijke tarieven. Zegt het voort en help je vrienden en/of familie en/of zakelijke contacten meer te verkopen met behulp van internet.

Droomlocatie voor vakantie

Verder is mijn droom nog steeds om “The Malasag House” (weer) tot leven te laten komen, het liefst met betalende gasten die rust of wat dan ook zoeken op een locatie als waar ik woon. En de locatie is, zeker voor Nederlanders, fantastisch, met een uitzicht dat ik eigenlijk nergens anders op de wereld ooit heb gezien. En het huis heeft zeker wat onderhoud nodig, maar het uitzicht en het terras zijn nog steeds fantastisch en voor denk ik bijna iedereen indrukwekkend. En het huis komt al dan niet met contact met de gastheren, gewoon hoe het loopt en hoe het voelt, en dat is precies zoals het naar mijn idee moet zijn. Dus zegt het voort!

Gewoon geld geven?

Het is en was voor mij erg vreemd om om geld te vragen, maar ik kan erg hard werken hard en heb een groot deel van m’n leven voor m’n gevoel hard gewerkt en doe dat nog steeds graag. Op de een of andere manier lukt het me al geruime tijd niet om op een normale manier in m’n levensonderhoud te voorzien, maar daar gaat deze blog ook over.

Mijn huidige financiële situatie heeft een bijzonder negatief effect op de kwaliteit van mijn leven maar ook op het leven van anderen waar ik me verantwoordelijk voor voel, dus mocht je je geroepen voelen me uit de brand te helpen of als je het werk dat ik doe, bijvoorbeeld met deze site, op prijs stelt dan is een donatie erg welkom. Dat kan onder ander via Paypal door op de button hieronder te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *