Over het bedrijf

Wat kan ik voor u of uw bedrijf doen?

Ja, ik kwam erachter dat ik me tot voor kort wellicht onvoldoende gerealiseerd heb dat wellicht het belangrijkste doel van een bedrijf is om klanten tevreden te stellen of in ieder geval zich tevreden laten voelen. En hoewel ik het altijd goed bedoeld heb en altijd wel het belang van de klant als uitgangspunt heb gekozen is dat vaak denk ik niet overgekomen en ervaren klanten en anderen mij vaak als ‘alwetend’, eigenwijs of zoiets ervaren, dat ik het altijd beter weet.

Dus hoe nu verder, hoe doen anderen dat? Ik denk dat ik in ‘anything internet’ en zaken als ideeën vertalen in websites en web applicaties erg goed ben. Dat is toch ook wat klanten willen, een professional die weet wat hij doet?

Hoe communiceer ik dat nu beter? Of hoe kan ik nu de dingen die u nodig hebt en waar ik goed in ben op een manier leveren die ons allebei tevreden stelt of liever nog, gelukkiger maakt?

Ik hoor graag van u als ik iets voor u kan doen op internetgebied. En met wederzijds wat geven en nemen moet daar toch iets moois uitkomen?

Waar ben ik goed in

Ik denk dat ik goed ben in het bouwen van professionele websites die technisch zodanig goed in elkaar zetten dat ze onderhoudsvriendelijk zijn en die uw bedrijf of organisatie of persoon of wat u dan ook maar naar de wereld via uw website wilt communiceren op een goede manier in Google naar voren laat komen.

Ik denk dat ik ook goed ben in het vertalen van ideeën waar geen standaard programmatuur voor is naar werkende websites of web applicaties. En omdat ik mijn bedrijf op de Filipijnen gevestigd is kan ik dat op een relatief voordelige manier doen. Dit betekent dat ik ideeën die te duur zijn om in Nederland in iets werkends om te zetten kan uitvoeren tegen een wél betaalbaar tarief.

Verder ben ik goed om uw bedrijf op de juiste manier via internet te promoten, waarbij mijn juiste manier betekent dat mijn uitgangspunt is wat ú wilt bereiken. Dit in tegenstelling tot waar de meeste SEO bedrijven voor staan: het genereren van zoveel mogelijk verkeer naar uw website voor bepaalde zoekwoorden of het realiseren van een bepaalde positie in Google voor afgesproken zoekwoorden. Niets mis mee, dat laatste, maar naar mijn idee zit er een stap voor: wat kan internet voor u betekenen om bijvoorbeeld meer omzet te genereren.

Geschiedenis

Ik ben samen met mijn partner in 2004 een web development bedrijf begonnen en focus vooral op de Nederlandse markt. Mijn doelen met mijn bedrijf waren en zijn:

  1. Geld verdienen voor mezelf.
  2. Filipijnen een beter optie voor werk geven zodat ze niet hun familie in de steek hoeven te laten door in het buitenland te gaan werken. 

Op dit moment is Active Discovery Designs vooral gespecialiseerd in de techniek achter websites en in web applicaties en minder in design. Voor de techneuten onder ons: we zijn specialist in html/css en php/mySQL. 

Onze kracht ligt in het vertalen van ideeën voor websites en web applicaties in werkende websites en web applicaties. Met andere woorden het omzetten van een grafisch ontwerp voor een website in een website en het omzetten van een idee in een werkend programma. Uiteraard kunnen we ook het grafisch ontwerp van een website verzorgen.

Naast de technische kant zijn we ook gespecialiseerd in Internet Marketing, dat wil zeggen, bedrijven of organisaties helpen op de juiste manier op internet aanwezig te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *