Vroeg en laat

Vanmorgen erg vroeg op om de gasten uit te zwaaien en te helpen met vervoer. Dat ging niet helemaal zoals bedoeld maar uiteindelijk kwam toch nog alles goed en waren ze waarschijnlijk erg vroeg op het vliegveld.

En een beetje in de war hoe nu met gasten om te gaan want ik wil het wat informeel houden maar natuurlijk is het ook gewoon zakendoen en ben ik leverancier. Dus hier nog wat te leren, ondanks dat het naar mijn gevoel best wel goed ging en zowel ik als de gasten waren tevreden denk ik.

En ik was best wel wakker en had niet echt behoefte om terug naar bed te gaan dus maar gewoon opgebleven. Maar dat betekent dus wel dat mijn dag erg lang was en dat ik nu best wel moe ben, wel gezond moe gelukkig.

En verder vandaag best wel veel gedaan ondanks dat we erg lang moesten wachten bij onze eerste klant: de eerste dokter die ons afsprakensysteem gaat gebruiken. Maar goed, het lijkt erop dat we nu een echt begin hebben met mensen die het systeem (gaan) gebruiken en dat is natuurlijk fantastisch.

Maar daarnaast enorme uitdagingen want een online systeem als DoctorsConnect moet 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar zijn. En dat is met de huidige beschikbare systemen niet zo’n heel groot probleem en ik heb daar best wel veel ervaring mee, maar niet op de schaal die we verwachten voor DoctorsConnect. Dus we zijn nog steeds hard bezig om ons team verder uit te bouwen om klaar te zijn voor de toekomst.

Maar goed, al met al een goede dag en wellicht dus onze eerste gebruiker en dat is best wel een mijlpaal. En ja, gek dat dat soort dingen een soort anticlimax zijn, maar dat geldt voor zover ik weet ook voor sportmensen die wedstrijden winnen. Je doet gewoon een heleboel werk en op een gegeven moment komt daar wat uit. En voordat dat gebeurt moet er dus heel wat gebeuren en ben je de relatie met het oorspronkelijke doelgevoel helemaal kwijt.

Rare wezens, mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *