Kut

Ja, ik voel me dus kut. Nou had ik net wat rust hoewel ik niet echt goed op gang kon komen met de dingen die ik wilde doen en nu komt Lee dus weer thuis. En die zou dus met oud en nieuw in Siargao zijn en ik verwachtte hem ergens volgende week weer terug. Maar dus niet en nu heb ik dus het gevoel dat ik de strijd weer aan moet gaan over geld en zo. Want er is bijna niks in huis en ik had net uitgevonden dat ik net genoeg geld had om het tot het weekend of zo te kunnen redden met zelfs wat chips en zo als extraatje. Maar met Lee hier lukt dat vast niet en dat betekent dus óf ruzie of dat ik niet genoeg voor mezelf heb of zo.

En ja, ik wil erg graag dat m’n relatie goed komt en dat we weer ‘lovers‘ kunnen zijn en zo. Dat staat zelfs ergens aan de top van m’n prioriteitenlijst. Maar nu dus even niet, nu heb ik vooral even tijd voor mezelf nodig en ik dacht dat ik die had.

En gek, ik dacht dat er niets veranderd was, maar volgens mij heeft het deelnemen Coda meetings nu toch wat effect. Want het lijkt erop dat ik wat eerlijker ben naar mezelf nu, dat ik hier dus helemaal geen zin in heb. Iets van dat ik dat gevoel toelaat. Een gevoel als ‘hoepel op, ik heb hier geen zin in’.

Want ja, hij ging dus gisteren met grote ruzie weg, na het nodige kapot gemaakt te hebben en zo. En ik moet het dan maar allemaal weer opruimen. Want ik kwam er bijvoorbeeld achter dat de rode rijst die hij gekocht had met de gewone witte rijst gemeng was. En ik houd dus niet van rode rijst. En dat betekent dus dat ik rijst moet kopen. en nog wat andere dingen die ik eigenlijk voor mezelf gekocht had en die gebruikt waren.

Maar goed, interessant te zien dat hij terug is. En ik neem aan omdat hij weer zonder geld zit of zo, behalve het spaargeld van mij dat hij had meegenomen. Of inderdaad dat hij bedacht dat hij uiteindelijk nergens heeft om heen te gaan (zonder geld).

Maar goed, dit is eigenlijk allemaal privé en in dit geval heeft één van mijn volgers denk ik groot gelijk dat ik dit beter niet kan delen.

Maar het voelt toch goed om dit even op te schrijven dus ik laat dit ‘lekker dwars’ voor nu gewoon even staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *