Op weg naar succes

Vandaag kreeg ik een mailtje dat me aan het denken zette. Het begint als volgt:

“Bezoekers, dat is het doel volgens mij van iedere website, maar hoe kom je aan die bezoekers? Hoe zit het met jouw strategie om bezoekers te krijgen?”

En inderdaad, natuurlijk is het doel van deze blog om bezoekers te krijgen. De oorsprong was anders, maar toch hoop ik natuurlijk dat mensen mijn blog lezen. Dat het ‘groot’ wordt.

Dus vraag ik me nu inderdaad af wat mijn strategie is om meer bezoekers te krijgen. Alleen om een strategie te formuleren moet je denk ik een doel hebben, moet deze blog een doel hebben.

Dus wat is het doel van deze blog? Oorspronkelijk een tegenprestatie voor iets dat ik wilde, iets dat ik nodig had. Dat ‘iets’ is overigens slechts gedeeltelijk gebeurd. Ik weet dat dat komt omdat ik onvoldoende dingen gedaan heb om dat doel te bereiken.

Het doel was ook vrienden en familie op de hoogte te houden van hoe het met me gaat, met wat me bezig houdt.

Maar wat is het doel nu?

 

 

Misschien is het enige doel dat ik wil laten zien dat je vanuit elke situatie, elke positie, elke leeftijd, elke … (vul hier in wat je wilt) naar succes toe kan werken, succesvol kan zijn, doelen kan bereiken.

Alleen hoe laat ik dat nu zien? Hoe weet ik nu zeker dat ik succes zal hebben met wat ik wil en zoek en dat deze blog de weg daar naartoe beschrijft zodat ik een voorbeeld kan zijn voor anderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *