En toch gaan dingen beter

En toch gaan dingen beter, op de een of andere manier. En toch nog maar is m’n law of attraction geloof op de proef stellen, kijken of ik die cruise kan winnen. Of niet winnen, maar gewoon krijgen, of liever gezegd ontvangen.

En natuurlijk snap ik ook wel een beetje hoe de Law of Attraction werkt op werelds niveau, want door dat plaatje te publiceren en hier te noemen dat één van mijn dromen een cruise naar de Carribean is maak ik natuurlijk dat er ‘iets’ gebeurd. Ik neem actie en op de een of andere manier heeft dat gevolgen, heeft dat invloed op het fysieke, op het wereldlijke, alleen al door het aan jullie te laten zien, aan jullie te laten weten.

En inderdaad, het kan natuurlijk spiritueel gaan, ik kan natuurlijk die cruise winnen die ik hier op deze pagina noem, waar ik naartoe link. Dus inderdaad op het spirituele niveau het ‘geluk’ naar me toe trekken. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat iemand dit leest die mij gewoon gunt zo’n cruise te maken met mijn partner om mijn relatie nieuw leven in te blazen. Want dat weten jullie misschien niet, dat alles, letterlijk alles wat ik doe, wat ik wil, gericht is om een fijne, gezonde, perfecte relatie te hebben. En daar heb ik geld voor nodig, maar inderdaad, het gaat niet om het geld, het gaat om de dingen die ik wil doen, de dingen die ik wil laten zien, de wereld laten zien hoe ik denk dat het leven kan en moet zijn. En dan is geld gewoon handig.

Dus ja, maar eens zien hoe dit verder gaat.

Ah, en verder over die cruise? Mijn idee over cruises is eigenlijk dat ze stomvervelend zijn, dat een cruiseschip gewoon een soort groot hotel is waar je aan het zwembad kunt liggen en waar je bezig wordt gehouden op een manier die niet zo bij me past, met dingen die niet zo bij me passen. Maar toch, een paar dagen Caraïbische cruise lijkt me gewoon leuk om een keer mee te maken, ondanks dat ik me er niet zoveel bij voorstel. En ja, de Caraïbisch zee en de eilanden associeer ik altijd met vakantie, met zon, met blauwe luchten, met de toerist uithangen, lekker uit eten gaan ’s avonds in een restaurantje ergens in een toeristenplaatsje. Ja, ik dacht altijd dat ik een avontuurlijke rugzaktoerist was of zo, maar iets verder nadenkend kwam ik erachter dat ik op vakantie gewoon toerist was en ben die ‘aapjes komt kijken’ en komt uitrusten, gewoon lekker dingen doet of niets doet, een beetje rondloopt door toeristencentra.

Dus niks geen cultuur, niks geen avontuur. Gewoon de toerist uithangen. En ja, toen ik erachter kwam dat ik tijdens vakanties gewoon toerist was was dat ook goed. En geniet ik er meer van. Dus ik hoop dat ik dat binnenkort weer eens echt kan doen voor twee of drie of vier weken. En wie wil dat niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *