Een goed begin?

Ja, is het nu een goed begin, een beter begin van een project dan voorheen, dan mijn andere projecten die allemaal zo’n beetje gefaald zijn? Ik heb er eigenlijk geen idee van, maar het is een relatief wat eenvoudiger project en mijn businesspartner lijkt serieuzer te zijn dan mijn eerdere businesspartners of klanten waar ik eerdere projecten voor of mee gedaan heb.

En toch ergens vreemd hoe alles op elkaar voortbouwd, of het nu slaagt of niet. Want mijn eerste gefaalde project was de basis voor m’n tweede project. En dat tweede project faalde ook, maar was weer de basis voor een derde project dat wel min of meer slaagde, in ieder geval voor mij, niet voor de klant. En al die projecten hebben dus bijgedragen aan het Active Discovery Application Framework, het framework en de regels en procedures volgens welke Active Discovery Designs nu websites en web applicaties bouwt. En aan allerlei procedures en documenten die ik nu gebruik voor dit project en ook andere projecten.

En ja, praktisch gesproken betekenen dus die mislukte projecten dat ik nu in een enorm tempo in m’n eentje de basis van een relatief grote en complexe applicatie heb gebouwd die je kunt zien op http://beta.doctorsconnect.ph. En ik denk dat bijna niemand in de wereld me dat nadoet, tenminste niet dezelfde kwaliteit met dezelfde snelheid. Dus ja, daar ben ik erg trots op en ergens geloof ik toch ook dat daar op de een of andere manier een keer ergens iets goeds uit, misschien dus dit project, dit produkt.

Dus ja, nog steeds geen financieel en business succes, maar nog steeds wel op weg, en ik geloof toch ook elke dag een stukje dichterbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *