Wat inspireert mij?

Wat inspireert mij. Dat is een vraag die ik mezelf de laatste tijd vaak stel. En wat inspireert jou vraag ik de laatste tijd vaak aan anderen.

Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat inspiratie iets persoonlijks is, dat inspiratie voor iedereen iets anders betekent, of dat er in ieder geval verschillende groepen mensen zijn die op verschillende manieren geïnspireerd zouden moeten worden.

Dus wat inspireert mij? Geen idee eigenlijk. Of misschien weet ik het eigenlijk wel: ik denk dat het belangrijkste is wat mij zou inspireren is het gevoel nodig te zijn, nodig te zijn voor anderen. Maar dan wel op een manier die bij me past, een manier waarop ik mezelf kan blijven. En dat anderen op prijs stellen wat ik doe. En dat ik dat ook zou merken.

En misschien is bovenstaande in principe wel op iedereen van toepassing. Dat iedereen gewoon gewaardeerd wil worden wat hij of zij doet en/of waar hij of zij goed in is.

Maar als je wilt, laat me weten wat jou inspireert, dan kunnen we de site Inspiration for Success beter van de juiste informatie voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *