Nog steeds op weg

Mmm, nog steeds het gevoel dat dingen niet opschieten, dat ik niet verder kom. Erg frustrerend en demotiverend, ondanks dat ik vandaag toch iets heel positiefs meemaakte, want ik heb iemand gevonden voor mijn Master Mind groep voor de site Inspiratie voor Succes. En dat voelde even als mijn grootste succes ooit. Dus dit bericht komt waarschijnlijk erg vreemd over.

Toch, op de een of andere manier is mijn mindset nog steeds erg negaief en de dagelijkse dingen, vooral dat ik geen idee heb hoe ik verder in m’n levensonderhoud moet voorzien, maken dat ik me toch niet echt blij voel. En ik merk nu dat ik het woord blij gebruik en niet het woord gelukkig.

Wat wel positief is dat ik me op de een of andere manier toch veel rustiger voel dan een tijd geleden, misschien wel rustiger dan ooit in m’n leven. Dat is dus toch wel erg positief. Op de een of andere manier heb ik toch het gevoel dat ik altijd wel te eten zal hebben of zoiets. Gek, want mijn situatie is eigenlijk minder zeker dan ooit.

Verder niet veel inspirerends te vertellen, behalve dat ik toch op de een of andere manier toch op weg naar succes ben, dat ik toch het gevoel heb dat ik veel dingen doe die uiteindelijk toch positief zullen uitwerken.

Ja, en meer weet ik nu even niet te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *