Laat, of vroeg?

Ja, het is erg laat, bijna vijf uur in de ochtend, dus eigenlijk te laat voor m’n dagelijkse bericht van 13 mei 2014. Maar de electriciteit ging uit net toen ik met m’n engelse bericht aan het schrijven was en dat ging nog wel over de dingen doen die je gepland hebt, iets als ‘plan the work en work the plan‘. En met dat laatste ben ik dus de laatste tijd heel hard bezig en dat de electriciteit die uitging was dus net even op het verkeerde moment, of juist niet.

Want de electriciteit kwam dus een half uur geleden terug, en dat betekende dat ik dus wél m’n engelse bericht kon afmaken en publiceren, overigens wel wat ingekort, want volgens mij was niet alles (automatisch) bewaard, En dat ik dus ook de dingen voor deze blog nog net even kon doen, hoewel het natuurlijk eigenlijk al 14 mei is.

Maar goed, het Universum was me dus welgezind én ik had me voorgenomen dat als de electriciteit terug zou komen, hoe laat of hoe vroeg ook, dat ik dan toch de dingen zou afmaken die ik gepland had. En dit is dus het laatste ding en ik heb dus wéér m’n planning gehaald. En ik zie net dat ik m’n engelse bericht begon met ‘what a day!’ en dat klopt dus nog meer dan ik dacht.

Goed zo, Guus!

En begin dus klein.

Welterusten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *