Rust

Eindelijk wat rust vandaag omdat de meeste gasten weg zijn en vanmiddag ging het laatste groepje met mijn partner de stad in. Dus vanavond was ik alleen. Niet echt iets wat ik wilde, maar goed, in ieder geval niet meer zoveel mensen om me heen waar ik niet zo goed tegenkan. En ja, ik vind een feestje best wel leuk, maar een week lang gemiddeld meer dan tien mensen in huis is voor mij gewoon wat veel.

En ik ben dus erg moe en eigenlijk best toe aan vakantie of een weekendje weg of zo. Maar dat zit er denk ik niet in, want het geld moest natuurlijk besteed worden aan het feest, geld dat er eigenlijk niet is.

En dus nog steeds wat tweeslachtig, want aan de ene kant wil ik mijn partner graag steunen en alles geven wat hij wil, en daar doe ik dus erg m’n best voor. Maar aan de andere kant kom ik erg tekort en heb ik het gevoel dat er niets terugkomt en dat we alleen met grotere schulden komen te zitten.

En hoe geef je nu wat je niet hebt en wat je graag wilt geven? En omgekeerd, vraag ik nu ook zoveel van anderen, vraag ik ook dingen van anderen die ze niet hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *