Fout en goed

Vandaag begon dus met een enorme fout waar ik behoorlijk overstuur van was. Want iemand wist me dus weer te slim af te zijn, ondanks dat ik dacht dat ik alles onder controle had. En dus weer een heleboel geld weg. Of niet echt weg, maar toch, besteed op een manier die ik niet prettig vind.

Maar goed, je weet niet hoe dingen uiteindelijk uitpakken, dus misschien was het wel goed of komt er iets goeds uit. En ik merk dat ik me steeds sneller herstel van dergelijke dingen, dat ik toch steeds sterker wordt.

Verder vandaag ook goed nieuws, want ik kreeg een e-mail van Smart, één van de internet service providers waar ik de laatste tijd nogal wat problemen mee had en waar ik nu dus twee keer naar het management heb geschreven. En die e-mail klonk erg serieus en was ook van iemand vrij hoog in de Smart organisatie. Dus dat gaf me moed om door te gaan, om door te gaan met dingen waar je in geloofd, om te proberen dingen te verbeteren, hoe moeilijk of onwaarschijnlijk ook.

En helaas is het nu weer laat en had ik net het gevoel dat ik vandaag veel te weinig tijd aan m’n partner heb besteed. Maar goed, dat heef met wat dingen te maken waar hij ook z’n rol in speelt.

Maar gelukkig dus uiteindelijk toch een goede dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *