Fysieke gesteldheid

En vandaag was ik dus erg moe. En kwamen de gedachten over hooikoorts en zo naar boven. En hoeveel invloed mijn hooikoorts op mijn leven heeft gehad. En hoe inderdaad om te gaan met dingen als je het gevoel hebt dat je lichaam je in de steek laat. En gek, ik blijf mezelf de schuld geven. Want ik ben weer wat dikker geworden omdat ik wat veel gesnoept heb en zo. En dat doe ik vaak of misschien wel altijd als compensatie, als dingen niet zijn zoals ik ze wil. En vandaag kon ik dus ook even niet goed overweg met de ideeën van Abraham Hicks, van de Law of Attraction.

En ook nu, op dit moment voel ik me erg moe,iets als slaperig. En ik heb geen idee hoe dat om te draaien, hoe ik daar ‘omheen’ kan, hoe ik toch dingen kan doen ondanks die enorme moeheid.

En ja, ik heb dingen gedaan. Maar niet zoveel. En ik liet grotendeels dingen op me af komen en volgde een beetje m’n gevoel. En dat laatste is niet erg efficiënt, want ik ben erg snel afgeleid en kan uren allerlei kleine dingen doen die niet zoveel nut hebben.

En dus vandaag ook m’n planning niet gevolgd, iets waar ik de laatste weken zo succesvol mee was. Maar gisteren realiseerde ik me ook dat die planning een enorme druk op me legt en ergens maakt dat ik me niet vrij voel

En ja, ik ga er mee verder. Waarschijnlijk pak ik het morgen weer op. Want op zich beviel het me wel goed. Maar toch heeft het me voor m’n gevoel niet echt dichter bij m’n doelen gebracht. Maar dat was ook één van m’n conclusies, dat een volgende stap is om m’n doelen te vertalen in een plan, in planning. En samen met de dingen die ik geleerd heb over het uitvoeren van een plan en de discipline die ik geleerd heb, die nu wat meer een gewoonte geworden is, moet dat toch resultaat opleveren.

Maar vandaag voel ik me dus gewoon down en erg moe. En ‘hooikoorts ziek’. En dan wil het dus soms gewoon even niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *