Doelen en zo

Vandaag lukte het even niet, ondanks dat ik (weer) alle dingen gedaan heb die ik gepland had. Planning en discipline en dingen afmaken en zo lijken een gewoonte te zijn geworden. Verbazingwekkend eigenlijk en eigenlijk zou ik dus trots op mezelf moeten zijn. Maar vandaag voelde alles verkeerd en de wereld om me heen scheen dat ook te merken, want onder andere was mijn Globe internet een groot deel van de dag uit en ook Smart liet het vanavond voor een deel voor gezien.

Dus ja, blijkbaar zit er iets in, in de ideeën van de Law of Attraction. Als je je niet goed voelt, niet geïnspireerd voelt, werkt je omgeving daar direct aan mee. Blijkbaar straal je dan iets uit en krijg je het op dezelfde manier terug.

En ik heb dus nu zo’n beetje alles op de rij, heb de succesprincipes zo gezegd dus zo’n beetje onder de knie. Maar vandaag voelde toch een beetje doelloos en ik was niet blij en m’n omgeving werkte dus zoals gezegd ook niet mee.

Dus ja, de volgende stap is planningen maken die m’n doelen ondersteunen. Maar op de een of andere manier weet ik voor een aantal dingen die ik wil niet de juiste acties te verzinnen. Want ja, ik kom er steeds meer achter dat je dus wel activiteiten kunt plannen, maar dat je erg voorzichtig moet zijn om doelen te plannen.

Maar genoeg voor vandaag, want ik voel me dus nog steeds niet goed en hier verder schrijven geeft dus waarschijnljik alleen maar meer negatieve energie. En waarschijnlijk dus niet alleen voor mij, maar ook voor jou.

Dus toch maar eindigen met de wens, de gedachte dat ik je heel veel positieve energie wens. En een prettige dag met positieve gevoelens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *