Wat nu?

Ja,wat nu? Weer laat en dus weer mijn dagelijkse bericht op het allerlaatste moment. En ik weet nog steeds niet waar deze site, deze blog naartoe gaat. Maar in ieder geval meer positieve berichten, want ik ben in ieder geval weer druk, gezond druk. En meer dankbaar.

En gisteren realiseerde ik me dat het inderdaad gedachten zijn die dingen laten gebeuren, zelfs zonder dat ik zelf iets doe, hoef te doen. Want een aantal dingen die ik graag wilde, die ik een paar maanden geleden, een jaar geleden, visualiseerde zijn op de een of andere manier aan het gebeuren. En nee, niet precies op de manier waarop ik ze wilde of waarop ik ze me voorstelde.

Maar op de een of andere manier wel direct gerelateerd. En dat is dus heel vreemd. En er is dus meer tussen hemel en aarde dan we als mens zo kunnen zien. En er zit dus iets in de ideeën van Napoleon Hill of Abraham Hicks die ergens zeggen dat als je je gedachten maar genoeg focust en er emotie aan toevoegt Infinite Intelligence de snelste en makkelijkste weg zoekt om dat te laten gebeuren. En dat is dus aan het gebeuren.

Heel vreemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *