Kort bericht

Toch even een kort bericht, ondanks dat ik er eigenlijk nu geen tijd voor wil maken.

Misschien toch nog even over mijn internet perikelen want wat ik nog steeds niet snap is waarom net nu ik weer wat werk had, net nu ik besloten had mijn klanten beter van dienst te zijn, beter dan ooit, mijn beide(!) internetverbindingen het opgeven.

Nou vraag ik je. Omdat we wat afgelegen wonen en we een internetbedrijf hebben hebben we dus twee internetverbindingen van twee verschillende providers. En sinds we die tweede hebben als backup is er dus eigenlijk nooit iets meer fout geweest met de eerste, die ooit eens een keer een paar dagen vanwege een technisch probleem uit was.

Maar nu is dus de ene afgesloten en de andere werkt maar half. Nou vraag ik je, dat kan toch geen toeval zijn?

En wat is nu het goede hierin? Het kost me alleen maar ontzettend veel tijd en ergernis en dingen dubbel doen en zo. En misschien zijn er wel betere oplossingen en zo. Maar waarom nu? En waarom werkt het dus zes of zeven jaar wel goed en nu opeens praktisch gesproken niet meer?

En ja, gelukkig gisteren en vandaag was er zo’n beetje de hele middag internet, dus nu kan ik dus even dit bericht schrijven.

Maar gisteravond dus niet meer, en dus geen dagelijkse quote verstuurd. Daar ga je dus met je discipline en goede bedoelingen. En ja, ik had de iPhone van mijn partner weer kunnen gebruiken of ik had naar de stad kunnen gaan.

Maar soms is het gewoon genoeg.

Hebben andere mensen nu ook dit soort dingen, dat net als dingen beter lijken te gaan er net weer iets anders om de hoek komt wat niet werkt, wat niet goed gaat?

Ik hoop het niet, want het is erg vermoeiend en soms ben ik ten einde raad.

Maar we gaan door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *