Gewoon

Voorbeeld 3D printen
Voorbeeld 3D print

Vandaag was eigenlijk best wel een gewone dag, iets waar ik al lang naar op zoek ben, ‘gewoon’, ondanks een wat slechte start, maar mijn opstaan en ochtenden zijn eigenlijk altijd wat moeizaam en ook altijd geweest. En die slechte start was vandaag vooral vanwege het weer want vannacht begon het weer te regenen, juist toen ik de was wilde ophangen die ik eindelijk had kunnen doen omdat het droog was.Dus niet.

Maar goed, na dat opstaan toch uiteindelijk aan het werk gegaan en dat was eigenlijk best positief, want één van m’n klanten was wat stil geweest en ik had daar dus eigenlijk niets meer voor gedaan de laatste weken, maar hij kreeg nu haast en vroeg dus gisteren of ik hem zo snel mogelijk kon helpen klanten te vinden. En dat kan ik denk ik wel, dus wat dat betreft had ik er best wel zin in vandaag.

En om die klant wat verder te helpen kan ik daar nu eigenlijk best wat over schrijven, want hij heeft een professionele 3D printer waarmee hij voor klanten 3D objecten kan printen. En nu zijn 3D printers wat minder bijzonder dan voorheen, maar professionele, grote 3D printers zijn er volgens hem nog niet zoveel en daarmee is zijn 3D printservice dus best een goede toevoeging in de markt van het maken van modellen en prototypes en zo. En gek eigenlijk dat ik daar in de Filipijnen eigenlijk niets van heb meegekregen, van het 3D printgebeuren. Dat zou me in als werktuigbouwkundig ingenieur in Nederland vast wel hebben aangesproken en ik had dat best graag een keer gezien hoe dat nu gaat, 3d printen. Maar goed, dat komt vast nog wel een keer en op dit moment boeit het me eigenlijk niet zo en heb ik het zelf niet nodig.

Maar ik ben eigenlijk best wel benieuwd of er nu veel mensen al zo’n ding hebben en waar ze zo’n 3D printer nu voor gebruiken. Heb jij er bijvoorbeeld één of heb jij er bijvoorbeeld wel eens één gebruikt of gezien?

Ik hoor het graag, en foto’s van objecten die met 3D printers afgedrukt zijn zie ik ook graag tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *