Wachten

Mijn trips Cagayan -> Cebu en Cebu -> Cagayan waren wat met hindernissen, maar volgens mij leer ik toch beter met dat soort dingen om te gaan en het wachten en de vertraagde zaken leverden me leuke en interessante gesprekken op met leuke en interessante mensen.

Dus ja, ik zit op het vliegveld van Cebu omdat mijn vlucht van vanmorgen geannuleerd is vanwege het weer in Cagayan de Oro. En eerder was ik veel meer geÏrriteerd door dit soort dingen, maar vandaag besloot ik gewoon te luisteren wat de alternatieve waren voor mijn geannuleerde vlucht van zeven uur vanmorgen. En de volgende vlucht is gewoon om twee uur vanmiddag en die heb ik dus gewoon geboekt, zonder klagen of irritatie, gewoon met een glimlach omdat de persoon achter de balie gewoon haar werk deed en gewoon mens was.

En nee, het wachten is niet echt leuk, maar ik had toch een leuk gesprek met een Poolse gids die mogelijk nog een interessant contact kan zijn ook. En ja, dat laatste is toch altijd in m’n gedachten, ‘business‘, maar dat vooral omdat er gewoon niet genoeg geld binnenkomt. Maar dat was niet mijn insteek, mijn insteek was gewoon een leuk gesprek en dat had ik ook. Maar als je een privé reis naar Japan wilt boeken met een gids die bekend is in Japan en Japans spreekt dan is Mikolaj Talarczyk misschien een goede keuze. Hij is te bereiken via het Poolse reisbureau Ex Oriente Lux.

En dus nu maar even tijd gemaakt voor mijn dagelijkse updates in deze site en de gerelateerde Engelse site, ondanks dat m’n hoofd daar nog niet echt naar staat. Maar in ieder geval al een inspirerende quote over wachten gevonden en verstuurd en dus mijn Nederlandse bericht geschreven voor vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *