Toch weer later dan ik dacht

Wow, ik heb mezelf wel wat opgelegd met elke dag blogberichten en elke dag een inspirerende quote versturen. En het lastige is vooral als ik me niet zo geïnspireerd voel. Ik vraag met dan ook vaak af hoe andere mensen dat nu doen die dit soort dingen dagelijks doen. En inderdaad,als je je niet geïnspireerd voelt voelen mensen dat natuurlijk ook. Ik schrijf het nu wel op, maar als ik een ander, meer algemeen bericht zou schrijven zou je het wellicht toch tussen de regels door kunnen lezen.

Dus ook vandaag maar even niet veel bijzonders. En maar eens nadenken hoe hier nu verder mee. Ergens vind ik het wel leuk en ook knap van mezelf dat ik het elke dag doe, maar het moet ook ergens nuttig zijn.

En ja, ik weet dat een aantal mensen deze blog volgen, maar zonder feedback, zonder commentaar is het toch wel een wat eenzame bezigheid. Maar ik ben er zeker van dat als Inspiration for Success wat bekender wordt, ook deze blog wat bekender zal worden en meer mensen mijn dagelijkse dingetjes zullen lezen.

Dus toch nog maar even volhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *