Vraag en aanbod

Ja, hoe zit dat nu met vraag en aanbod. Er is blijkbaar niemand die mij kan vinden om dingen voor hem of haar te doen. En volgens mij zijn er toch genoeg mensen die me kennen en die min of meer weten wat ik doe. Dus hoe zit dat nu? En aan de andere kant zijn er dingen die ik gedaan wil hebben waar ik niemand voor kan vinden. En het gaat dus niet in de eerste plaats om geld, omdat het te duur is of zo.

Ik ben dus al tijden op zoek naar een goede timmerman hier. En een goede loodgieter. En we zijn op zoek naar een nieuwe helper en een nieuwe tuinman. En die zijn dus gewoon niet te vinden.

En ik had dus werk van een klant dat ik zelf niet meer kon regelen. En daar heb ik uiteindelijk met heel veel moeite iemand voor gevonden. Alleen moest er nog een klein dingetje gedaan worden en daar hadden ze dus geen tijd, geen capaciteit meer voor. En ik had een andere vraag van iemand die ik kende, iets op het gebied van internet marketing. En daar kon ik dus ook niemand voor vinden. En dat was een goed betaalde job en ik krijg per dag wel tien e-mails van bedrijven die iets op dat gebied doen en ik heb de vraag op een freelance site gezet en van al die tientallen mensen die ik benaderd heb of die gereageerd hebben kon dus niemand het.

Dus hoe zit dat nu met vraag en aanbod? Hoe vind je nu iemand? Of hoe vindt iemand mij nu?

Is dat nu marketing? Dan moet ik daar dus toch maar eens iets over gaan lezen, maar ik heb al van alles geprobeerd tot aan het ‘koud bellen’ van zo’n tachtig bedrijven en daar is dus eigenlijk niets uitgekomen. En ik probeer dus tot vervelens toe familie en vrienden in te schakelen en dat werkt dus ook niet.

Dus hoe sluit je nu vraag en aanbod op elkaar aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *