Dingen gaan goed

Happy Sun

Ja, dingen gaan goed. Vanmorgen even moeite om op gang te komen, maar toen lekker gewerkt aan een voorbeeldwebsite voor een klant. Misschien was het wat teveel van het goede, maar bij die klant heb ik wat goed te maken, dus met plezier gedaan. En natuurlijk hoop ik dat mijn inspanningen zich vertalen in een order, of in dit geval zelfs meerdere orders. Maar op een gegeven moment vond ik het genoeg, dus toen was het genoeg. En toen lekker uitgerust. Ik wilde even lezen, maar uiteindelijk gewoon even ‘lekker niets’ gedaan. Gewoon wat op de bank hangen.

En dit bericht heeft natuurlijk niets meer met inspiratie te maken, of inspiratie voor success. Of toch wel? Ik denk dat nu toch mijn berichten positiever worden, dus de dingen die ik doe en waar ik mee bezig ben op het gebied van inspiratie en succes hebben blijkbaar toch gewerkt. En ik bedacht me ook dat de dingen in mijn ‘desire document‘ langzamerhand uitkomen. Heel vreemd, maar uiteindelijk misschien toch niet zó vreemd. Ik heb het een tijdje niet elke dag hardop gelezen, maar de laatste tijd ben ik dat weer gaan doen omdat ik toch merk dat het werkt, doelen stellen en zo en herhalen naar jezelf toe. Dus ja, de dingen die Napoleon HIll schrijft in Think and Grow Rich zijn wel degelijk zinnig, zijn wel degelijk dingen die werken.

Dus maar kijken of ik deze site meer inspirerend kan maken en kan veranderen in iets als ‘succes.inspiration-for-success.com’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *