Dingen zijn omgedraaid!

Happy sun

Ik durf het haast nog niet te geloven, maar dingen zijn omgedraaid. Ik heb dingen wat anders gedaan, minder veiligheidsnet gebruikt, en misschien is het inderdaad waar wat in de bijbel staat, dat God voor de vogels en de planten en zo zorgt en dat het dus wel heel vreemd zou zijn dat hij voor het (huidige) toppunt van zijn schepping niet zou zorgen.

Ik ben nog steeds een beetje bang, maar er zijn nu zoveel dingen die goed gaan, nét goed gaan dat het wel haast zo moet zijn dat er iets veranderd is, dat dingen ten goede gekeerd zijn.

Dus ja, net iets meer nadenken, niet direct overal opspringen, niet direct antwoorden, ietsje beter plannen maakt dus misschien net het verschil.

En die gedachten hè, die zijn vaak nog steeds zo negatief? Maar ik zie het nu eerder, ben me er meer van bewust. En omdraaien of dingen helemaal van me afzetten lukt me nog steeds niet altijd en ook het stoppen met ‘werken, werken, werken’ lukte me vandaag niet. Maar daar is het denk ik ook nog net even de tijd niet voor.

En nu plannen voor personeel, voor groei, stap voor stap.

Dank u, Infinite Intelligence, God, Hogere Zelf of wat dan ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *