Waar te beginnen?

Ja, waar te beginnen. Misschien maar gewoon bij vandaag, 16 februari 2013 toen ik bedacht dat ik gewoon de familie kon vragen om me te helpen omdat ik even helemaal klem zit. En dat terwijl ik het gevoel heb dat ik nu eindelijk weet waar ik naartoe wil en hoe ik daar ongeveer moet komen.

Ik kan me overigens voorstellen dat degene aan wie ik het mailtje stuurde met het verzoek het door te sturen even niet meer wist wat ze ermee aan moest, maar ik was erg blij dat ze het toch had doorgestuurd.

En waar ging het nu om, ja ik vroeg om geld. Heel gek voor mij omdat ik altijd dacht dat ik goed met geld om kon gaan en tot een paar jaar geleden ook genoeg had. En toen begonnen dingen steeds meer mis te gaan. Misschien de eerste grote fout om dit huis (http://www.themalasaghouse.com/) te kopen. Of misschien om wat impulsief naar de Filipijnen te verhuizen omdat ik hier iemand ontmoet had waar ik m’n leven mee wilde delen (en in Nederland eigenlijk niets meer had).

Of gingen dingen veel eerder mis, in m’n jeugd of misschien zelfs wel daarvoor, misschien zijn er familiedingen die je ‘overneemt’ als Karma of zoiets.

Anyhow, ik ben nu even aan het denken hoe ik deze blog nu het beste kan structureren zodat lezers, in eerste instantie de familie, er wijs uit kunnen worden. Misschien ook vermeldenswaardig dat ik diverse keren met een blog over mezelf ben begonnen maar dat nooit heb doorgezet en ook niet precies wist wie m’n publiek nu was en wat ik zou kunnen ‘geven’, wat de toegevoegde waarde zou zijn. Daar heb ik nu wel een idee over, dus deze keer ben ik van plan om het echt door te zetten en er iets nuttigs van te maken voor de lezers. Ik hoop dat er wat commentaar of vragen komen zodat ik meer weet wat jullie graag zouden willen weten.

Genoeg voor nu, ik zal eerst even WordPress wat beter inrichten en de link doormailen, dan kunnen jullie een beejtje volgen wat er hier gebeurt en wat de achtergrond van mijn wat vreemde e-mail was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *